Mærkevarer i herretøj

Der findes adskillige steder efterhånden på internettet, hvor man kan købe mærkevarer i herretøj. Det er også blevet mere og mere populært at købe herre tøj online, specielt fordi det er så nemt at bytte, hvis man ikke er tilfreds.

Klart, det er svært at se om tingene passer, men den måde jeg køber tøj på internettet ved, er at bestille en stor bunke af mærkevarer herretøj hjem. Bestiller nogle gange for flere tusinde kroner, det kan være to par fede jeans, to – tre stykker polo t-shirts, et par loafers, nogle skjorter og så fx noget accessories tilbehør.

Hvor kan man købe mærkevarer herretøj

Der er nogle store spillere på markedet, og jeg vil bringe de største og de bedste herefter.

Smartguy

De er klart de største på internettet med herretøj og de har rigtig mange fede mærker. Der køber jeg rigtig tit tøj fra, og der er altid en god service og fuld returret på alt.

Mens Closet

Et sted som har nogle rigtig unikke mærkevarer, blandt andet Armani, John Gallianoe, Calvin Klein etc. Jeg har købt et par gange derinde og har altid beholdt det tøj jeg fik derfra.

Shirtcity

Et af de største steder på internettet der sælger t-shirts. Du har mulighed for derinde at lave din helt egen og unikke design af en shirt. Det var herfra jeg købte min Fidel Castro t-shirt, som jeg synes blev ultrafed.

Det var tre af de største og bedste på internettet. Jeg vil råde dig til at tjekke dem ud, og du behøver ikke at være nervøs for at handle over internettet, hvis du handler hos disse webshops. Bare husk at når du handler rundt på internettet, så skal du kun handle de steder der tager imod dankort, for så kan du altid få pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.