Sælg dit brugte tøj og køb nyt mærkevare

Hvor meget tøj har du ikke lige liggende hjemme i skabet, som bare ligger og aldrig bliver brugt, fordi du er gået hen og blevet træt af det. Jeg ved mit skab bugner af tøj jeg har brugt få gange og så blevet træt af det.

Som regel er det faktisk bare din egen tankegang, som sætter en stopper for din brugen af beklædningsgenstanden. Mange vil faktisk stadig mene det er fedt og ville hellere end gerne eje det.

Sælg dit brugte tøj

Flere og flere benytter sig af faktisk af den tankegang hos folk og sælger derved deres gamle tøj. Ofte kan du få over 50% for købsprisen igen.

Et af de steder jeg sælger tøj er Den Blå Avis. Her handles der i stor stil og du kan handle med stort og småt. Alt lige fra jeans, trøjer, t-shirts og meget andet. En oplagt mulighed for at tjene penge til at købe nyt tøj.

Når du først har en konto hos Den Blå Avis, så kan du jo også sælge alt muligt andet. Har du en kælder, så trænger den sikkert til en omgang oprydning. Skal loftet ikke også ryddes nu du er i gang.

Men dette er en god mulighed for at tjene lidt ekstra penge ved at sælge sit brugte tøj. Se mere på Den Blå Avis hjemmesiden
.