Caps, smarte moderigtige og mærkevare

Moderigtige caps kan være en svær ting at få fingre i. Sidder de nu også rigtigt, har de nu den rigtige farve, er faconen nu rigtig. De fleste caps er dog one-size, og mærkevare caps har altid en god pasform.

Caps typer

Når vi snakker smarte caps kan der være mange forskellige typer. Jeg vil korte prøve at ridse typerne op her. Det er ikke kun farver som skifter når du skal have noget over dine ører, men hele stilarten skifter, når typen skifter.

Originale Cap

capDette er en helt originale cap som vi kender den. Cap’en stammer oprindeligt fra baseball, hvor den mest kendte nok er New York Yankees, som ofte bliver refereret på film også. Det var for at skygge for solen at spillerne bag cap’en, men i dag går alle personer rundt med en cap. Det er nu også rart, hvis man en dag lige har bad hair dag, at kunne smide sådan en over hovedet.

Også set hos Dress for Less. Det gode ved en cap er, at de som regel fåes til under 200 kroner.

Trucker Cap

tomster-trucker-capHer har vi med en trucker cap at gøre fra Tomster. De er kendetegnet ved at de sidder lidt højt, og ja, blev som navnet båret af truckere førhen. Det er nu slut, da rigtig mange er begyndt at gå med truckercaps.

Denne trucker cap er set hos Dress For Less, som lige nu har fri forsendelse og på netop denne cap kan du spare 42%.

Se banneret fra Dress for Less ude til højre eller i toppen.

Kasketten

mode-capEn af de mere populære caps er kasketten. Ofte optræder den i en armygrøn farve og som regel på en cubaner. Det er i hvert fald Fidel Castro’s yndlingsting at tage på hovedet, denne kasket.

Den er også super smart og passer til rigtig mange ting. Jeg har selv en fra Gabba, men denne NY yankees kasket holder også max, og så til en billig pris.

Set hos Dress for Less, hvor der også er fri forsendelse. Find banneret i toppen.