Mærkevare punge

Mærkevare punge kan man ikke undvære, du skal jo have et eller andet sted til alle dine kreditkort, penge og andet tilbehør.

Størrelsen er helt op til de forskellige personer, og prisklassen varierer fra under 100 kroner til over 500 kroner. Jeg vil lige vise dig et par eksempler på nogle rigtig fede punge, som er i hver deres prisklasse.

Den billige pung men super smart

pierre-cardin-pung

Til 229 kroner hos Dress for Less er dette pungen du må eje. Den har en fræk orange farve med gennemgående sort. Det er et super fedt mærkevare fra Pierre Cardin og den sidder lige i skabet. Med 32% rabat og fri forsendelse hos Dress for Less er denne jo ikke til at komme uden om. Ind og køb den med det samme inden din nabo.

Find banneret for Dress for Less i bunden af denne artikel.

Den dyre mærkevare pung

energie-pung

Her er godt nok en nøglering med til denne Energie Pung, men den er i super lækkert læder materiale, med lidt blank overflade. Den er super elegant, men ligger lidt i den dyre ende af mærkevare pungene. Men Energie er et fedt mærke, og de laver også noget super smart herretøj, som denne pung vil gå rigtig godt til.

Pungen her koster 529 kroner og endda med 38% rabat. Dress For Less, hvor den er fundet giver i hele EM slutrunden fri forsendelse, så ind og benyt dig af det tilbud. Find banneret lige herunder.