Mærkevare ure i tre prisklasser

I denne verden vi lever i, kan man ikke undvære et rigtig godt mærkevare ur. Ellers kan tiden hurtigt løbe fra dig, både modemæssigt, men også rent tidsmæssigt.

Jeg har her fundet tre forskellige ure til dig fra Dress for Less i tre forskellige prisklasser. Håber et af disse mærkevare ure klæder netop dig, og du kan benytte dig af tilbuddet ved at klikke på det efterfølgende banner fra Dress for Less, som hele EM fodbold slutrunden giver fri forsendelse.

Det billige mærkevare ur

mc-armbaandsur

Jeg lægger ud med dette mærkevare MC armbåndsur til kun 169 kroner. Du sparer hele 50% på uret. Det er super elegant og det er et rigtig flot hverdagsur, som kan bæres til alt. Det er ikke for stort, småt eller smagsløst.

Det mellemklasse mærkevare armbåndsur

esprit-ur

Dette Esprit mærkevare ur er stilfuldt, elegant og rigtig fedt. Det har store tykke visere med nogle markante tal og så viser den også lige datoen på en lille diskret måde. Jeg er ret vil med dette ur i sølv.

Med sine 599 kroner ligger det sig i den mellemste prisklasse, men det synes jeg faktisk er rigtig billigt for et så fedt ur.

Det dyre mærkevare ur

maerkevare-ur

Her har vi tale om et super smart brand ur fra Red Monkey. Det er med et bredt læderarmbånd, og så egentlig en ret lille urskive, som jeg synes passer helt vildt godt til. Der er nitter hele vejen rundt, som virkelig oser langt væk af stilet drengerøv. Med dette mærkevare ur signalerer du, at du er helt fremme i skoene.

Du sparer faktisk hele 41% på uret, men alligevel med dens 1290 kroner ligger det i den dyre ende af mærkevare urene på Dress for Less.