Jakke fra Jack and Jones

Nøj jeg er blevet forelsket i denne fantastiske jakke fra Jack and Jones og må og skal bare eje den. Den har de helt rigtige detaljer i mine øjne. Den er uvasket, så holder længere, og er i et råt sort look og en helt perfekt længde. Lige en anelse længere end almindelig jakker, og stadig kortere end det bliver en trenchcoat (som du for guds skyld skal holde dig langt fra).

Jakken blev bestilt lige med det samme jeg så den kom i Jack and Jones webshoppen, og nu glæder jeg mig til den kommer. Det er dog en forårs jakke eller efterårsjakke, men som sommeren ser ud lige nu, så tør jeg godt satse mine penge på at jeg nok skal få den brugt.

Jakke Jack and Jones

jakke foraar-jakke

Rå jakke i et specielt uvasket denim vask, som gør at jakken får et naturligt look. Herre jakken er med krave, gennemgående lynlås bag skjulte knapper, brystlommer, inderlommer og lommer forneden med lynlås og uden.
Der er mange fede detaljer på jakken, som sorte stikninger og metalnitter ved skulderne, lommerne og kraven. Vi anbefaler at vælge en større størrelse end normalt, da krymp ved første hjemmevask kan være op til 5%.

Til den nette sum af 699,95 kroner og GRATIS forsendelse.