Historien om Diesel tøj brand

historien om diesel Diesels historie strækker sig langt over fede jeans til cool t-shirts. Det er et brand der har fokuseret på gedigen kvalitet og skabt sig et mærkevare der sælger stærkt verden rundt.

De er ledende inden for innovation af nye stilarter, fabrikater, fremstillingsmetoder og kvalitetskontroller. De er lokaliseret i over 80 lande, med over 5.000 salgssteder, og i alt over 300 egne butikker med rent Dieseltøj.

Historien om Diesel tøj starter i 1978

diesel tøjRenzo Rosso er manden bag Diesel og startede det i 1978, da han ville være en virksomhed som tog chancer og satte en niche op for ham selv. Han brugte de mest kreative mennesker, innovatører som ham selv og ville slavisk IKKE følge den traditionelle mode.

Dynamiske Diesel tøj

Det er dynamikken i det store designerteam der skaber de kreative og imaginære produkter, som er elsket verden rundt. Diesel er skabt til dem som vælger ens egen unikke stil og individualister.

Diesel følger ikke de normale trends, trendsættere, forecasters og andet. De er deres egen unikke stil inden for jeans, t-shirts, sweatshirts, bukser, sko, accessories, tilbehør, hatte, caps etc.

Historien om Diesel tøj

Køb Diesel tøj hos Smartguy.dk