Historien om Hummel

historie om hummelHummel er jo en fantastisk historie om et brand, varemærke, mærkevare som har haft både op og nedture. Det hele startede faktisk i 1923, hvor det var en helt fantastisk fodboldstøvle der satte gang i Hummel.

Derefter har de designet alt inden for sportens verden, ligefra fodboldtrøjer, shorts, fodboldstøvler, trøjer, bukser, joggingbukser, simpelthen sportstøj af en anden kaliber.

Hummel i 1970′erne

Danskerne, håndboldstjernerne, Jørgen Vodsgaard og Max Nielsen kontaktede den daværende tyske ejer af Hummel, Bernhard Weckenbrock og succesen gik derefter rigtig stærkt. Først danske professionelle som Frank Arnesen og Allan Simonsen gav den gas i mærkevaren, og i 1980 overtog Jørgen Vodsgaard Hummel, og så bredte det som ringe i vandet. Hold som Real Madrid, Benfica, Brøndby og mange andre tophold har valgt Hummel som deres foretrukne spillemærke.

Hvem husker ikke historien Mexico 86′

Hummel er hovedsponsor af fodboldtøj til den magiske drømmerejse for det danske fodboldlandshold til VM i Mexico 1986. Herefter bliver de også sponsorer for både det norske og svenske landshold. EM 1992, hvor danskerne vinder hele baduljen, foregår det også i Hummel sportstøj.

Christian Stadil overtager i 1999

hummel christian -stadil Idag er det som bekendt Christian Stadil der er direktør i Hummel, hvilket han overtog i 1999. Varemærket var på tilbagegang, men han formår med en ny designlinie, blandt andet det fede og retrolook af joggingtøj fra 70′erne, at vende skuden og i dag er det igen et anerkendt brand, som hitter verden rundt.

Hvis der er noget som også er fedt, så er det Hummel børnetøj der virkelig er blevet populært de seneste år.

Køb Hummel tøj hos Smartguy.dk