Historien om Matinique

historien matiniqueMatinique blev lanceret i 1973 som en del af Inwear Group A/S. Det blev stiftet af Niels Martinsen og Kirsten Teisner i 1969.

Deres mission er at blive markedslederen inden for høj kvalitet, tøj der er råd til at købe og være en bro mellem almindelig og formel tøjstil.

Matinique er med til at skabe den nyeste trend blandt både unge, såvel som de ældre herrer. De har den afslappede stil til rolige dage, og så den formelle til den cool business forretningsmindede person.

IC Company står bag Matinique

matiniq historienIC Company opstod som en sammenlægning mellem Carli Gry International og InWear Group i 2001 d. 20 april. Dette blev herefter en af nordeuropas største tøjvirksomheder.

Udover Matinique, har de i deres sortiment ialt 11 brands: InWear, Matinique, Jackpot, Cottonfield, Part Two, Peak Performance, Saint Tropez, Designers Remix Collection, Tiger of Sweden, Soaked in Luxury og By Malene Birger.

Matinique Brand of the Year 2005

Matinique blev udnævnt som Brand of the Year 2005 af Euroman. Og 2006 har bestemt ikke været dårligere hvad popularitet angår. I 2006 ses Matinique blandt andet på de kendte rockstjerner fra bandet Grand Avenue og fodboldspillere fra F.C. København som er sponsoreret af Matinique.

Køb Matinique tøj hos Smartguy.dk

Historien om Matinique